2010. december 7., kedd

Reese Wintherspoon: "Robert Pattinson hihetetlenül jóképű" (neon cikk)


"Rob a Water for Elephants filmforgatásán a szőke szépség szívébe is belopta magát. A 34 éves színésznő a Sara Gruen történelmi regényéből készült film forgatásán dolgozott együtt a brit szívtipróval, és ő is, mint sok millió lány a világon, csak áradozni tudott a fiatal színész külsejéről és tehetségéről. Azt is elárulta, hogy tökéletesen megérti, miért imádják annyian az Alkonyat sztárját - Robot nem lehet nem szeretni.

"Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani az egészet, amikor Leonardo DiCaprio a Titanic-ban játszott. Imádta őt mindenki, és órákig képesek voltak várni csak azért, hogy egy pillanatra megláthassák. A Water for Elephants forgatásán is ez volt - sokan akár hajnali ötig álldogáltak a forgatás helyszínének közelében, hátha megpillantják Robot.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem értem meg őket, Rob hihetetlenül jóképű! Minden nap egy csomó lány várta őt; voltak, akik a hotelben ácsingóztak, mások az utcán várták. Éjjel-nappal ott voltak."

Witherspoon azt is hozzá tette az MTV News-nak adott interjújában, hogy érdekesnek tartja, hogy a színész ennyire helyes és tehetséges, lányok milliói dobnák szét neki a lábukat, mégsem beképzelt, és egyáltalán nem rosszfiús.

"Robert egy nagyszerű srác egy nagyszerű családból. Vicces, hogy egyáltalán nem egy rosszfiú, sőt! Nagyon kedves, udvarias, humoros, és nagyon keményen dolgozott a fogatáson."

A Water for Elephants elméletileg 2011-ben kerül a mozikba, de biztos információ sajnos még nincsen a pontos dátumról." - neon.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése