2011. január 23., vasárnap

Szavazás




A Virgin Media Movie Awards "Guy of the Year" azaz "Az év pasija" kategóriában "versenyzik" Robert Pattinson. Jelölve van még: Andrew Garfield (akivel láthattuk a Golden Globe-on), Colin Firth, Daniel Radcliffe, Sylvester Stallone, Johnny Depp és még jópáran. Szerintem megérdemelné.:$ Most 49%-a van, de a nyomában van Daniel Radcliffe 46%-kal. Szóval szavazásra fel!;) Ha szeretnél, rá szavazni kattints a képre!
Rob még jelölve van a "Worst Movie Actor of the Year"-ben vagyis a "Legrosszabb színész az éveben", szerinem inkább ne szavazzunk ebben a kategóriában. De, ha valaki kedvét érzi itt tud szavazni!

Valamint Kristen-t is jelölték a "Girl of the Year" azaz "Az év lánya" kategóriában. Még jelölve van: Emma Watson, Angelina Jolie, Olivia Wide, Jennifer Aniston, hogy néhány nevet említsek. 49%-a van neki is, de Emma Watsonnak viszont 48,51%! Rá is a képre kattintva tudtok szavazni!

És igen, Kristen is megkapta a jelölést a "Legrosszabb színésznő az évben" kategóriában. Itt is tanácsolnám, hogy ne szavazzunk. De, ha te másképp gondolod itt tudsz szavazni.

Az Eclipse-t is jelölték "Most Overrated Movie of the Year" kategóriában, ami azt hiszem azt jelenti, hogy a "Legjobban túlértékelt film". Hát, ez nem éppen kecsegtető. De 59%-a van, a nyomában pedig Alice csodaországban 16°-kal. Képre kattintva tudtok szavazni!

Valamint a "Most Awasome Movie of the Year"-ben vagyis a "Leglenyűgözőbb film az éven"-ben. Ebben a kategóriában 0,5% a Harry Potter és az Eclipse között a különbség, mondanom se kell, hogy az Eclipse vezet.:) Itt tudtok szavazni ebben a kategóriában.

'Victoria' kapott egy jelölést a "Legkellemetlenebb gazember az éven" kategóriában. Egyébként a 2. EDDIG 26%-kal az első Voldemort 64%-kal. Szavazni, milyen meglepetés itt is a képre kattintva tudtok!:D


Robsten-t jelölték a "Crappiest Couple Of The Year"-ben, ami nem tudom, hogy mit jelent.
50%-kal, nyomukban Rupert Grint és Emma Watson 40°-kal. Már nem mondom, hogy hol tudtok szavazni!;)


A "Most Wanted" kategóriában, vagy is "Legjobban akarjuk" vagy valami ilyesmi, jelölést kapott a Breaking Dawn Part I. Szavazni a kis képre kattintva lehet!XD Egyébként itt nem vezet, hanem a Harry Potter.:( DE 6% az eltérés szóval be lehet hozni.;) Képre kattintva tudtok szavazni!


És nem igazán ide kapcsolódik, de a Vampire Suck (Twilight paródiája) jelölve van a "Worst Movie of the Year"-ben vagyis a "Legrosszabb film az évben"-ben. Hát, ebben a ketgóriában inkább ne szavazzunk!XD De úgy látszik vezet a Vampire Suck is (34%). Ha mégis szeretnél szavazni katt itt is a kis képre!


Egyébként nem tudom, hogy mikor lesz a díjkiosztó vagy ilyesmi.:S

A szavazás honlapja itt található!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése