2011. július 17., vasárnap

Edward Cullen legénybúcsuztatója


Az E! Online segítséget kér tőlünk, hogy mi hogyan képzeljük el Edward Cullen legénybúcsúztatóját.Ugyebár, a könyv szerint elmennek vadászni. De az E! Online még leír nekünk néhány lehetséges megoldást. Íme, a cikk: /SAJÁT FORDÍTÁS/
"Mi is éppen annyira izgatottak vagyunk a Breaking Dawn miatt, mint te kedves Twi-Hard! De ott van egy jelentős rész. Az egész Bella&Edward esküvő rendben van, de szerintünk a megházasodásuknak az igazán szórakoztató részeire kellene összpontosítanunk. A leány- és legénybúcsúztatóra! A nagy várakozás közepette azt gondoltuk, hogy mókás lesz Edward&Bella részére megtervezni az éjszakai kicsapongást. Először is: Eddie legénybúcsúztatója Te igazán nem várhatod el tőlünk, hogy elhiggyük., hogy az utolsó éjszakát vadászattal tölti(k), ahogyan a könyvben le van írva, ugye? Persze, hogy nem. Bár, a legénybúcsúztató nem kap túl sok figyelmet a könyvben, a FILMBEN BENNE LESZ EGY KIS RÉSZ ABBÓL, HOGY MI TÖRTÉNIK A BULI ALATT."Mi történik a legénybúcsú alatt, ami tényleg legénybúcsú, érted, hogy miről beszélek?"- ezzel az ügyes kis mondattal, Jackson Rathbone, máris elhintett egy kis spoilert, a Houston radio show interjúja alatt. Nos, ez nem igazán úgy hangzott, mint egy éjszakai vadászat, ugye? Nos, mielőtt ez az egész "Edward-úriember-és-soha-nem-tenne-ilyet-Bellával" elkezdődik, emlékezz, hogy minden a móka nevében van. Szóval, akkor mi is lesz? Nekünk van néhány ötletünk:
  1. 'Másnaposok', Cullen-stílusban: Emmett, Jasper és Carlisle elviszik Edwardot egy vakmerő éjszakára Vegas-ba. /És, ami Vegsaban történt, az ott is marad./ A dolgok őrültre fordulnak. Amikor felébrednek (ez nem elég valószínű, mivel szeretett vámpírjaink, nem tudnak aludni.-a szerk.) következő reggel Edward eltűnik... Vágás, következő dráma.
  2. Sztriptíz klub: Tudnád hibáztatni Edwardot? Hiszen, ő is csak egy ember... na jó, nem igazán. Egy öltánc, egy legénybúcsún, olyan, mint egy beavatási-rítus. És fogadsz, hogy a hölgyek rajongói lennének a Culleneknek, és...öm... a kőszerű bőrüknek?
  3. Sport esemény: Cullenék elég jók a baseball-ban. Tehát, nem kizárt, hogy Edward játszana egy kicsit, ahol tettethetnék, hogy ők sört és colát isznak, és hotdogot esznek.
  4. Vadászat 2.0: Oké,ők talán tényleg elmennek vadászni. De, nem muszáj szokásosan is csinálni. A mi ötletünk: sztriptíz vadászat. Az utolsó ember, aki elkap egy szarvast, annak meg kellene szabadulni egy ruhadarabjától. Jacob (természetesen, ha meg lenne hívva) nem támogatna, egy félmeztelen vadászati kalandot."
Hmm.... Nem találom a szavakat...xD De talán mégis: bizarr.:D Mondjuk elég szórakoztató olvasni. Ha ezek közül kellene választanom, akkor én a 'Sport esemény'-t választanám.:D Itt, tudsz szavazni, hogy szerinted melyik eset lehetséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése